агенция РОМАНТИКА

geoniksi@abv.bg

гр.Добрич, гр.Варна

тел. 0899 88 51 61

        0897 84 22 33

гр.София

тел. 0887338110

e-mail: romanticka@abv.bg

Светлана Николова

Казвам се Светлана Николова

От години се занимавам с украси и организация на партита и сватби.

До 2005 година работих като консултат към различни кетъринг компании в гр. София.

Имам публикувани книги за украси и декорации, както и много рубрики в различни списания и телевизионни предавания.

Вече не само предоставям идеиите си на медийния пазар, но и предлагам труда си на всички , които желаят да украсят своят празник.

Започнах късно, защото смятах,че в моят град - Добрич, този бизнес трудно ще се развива, въпреки, че мечтата ми беше да имам своя фирма за партита. Подготвях се дълго, докато придобия смелост да се занимавам с тази дейност- следила съм почти всичко, което е излязало на медийният пазар за 20 години и освен това следя развитието и тенденциите в световен мащаб в тази сфера. Не пропускаме нищо от хилядите сайтове за украси и декорация в интернет пространството и по всяко време можем да Ви предложим най-новите и свежи идеи, както и да осъществим Вашите мечти.

В галериите на този сайт може да разгледате снимки от украси на много партита, които съм правила безвъзмездно през годините за свои приятели, както и такива , които правим и днес по поръчка .

Днес, ние  работим екип от дизайнери в цялата страна и предимно в гр.София, Добрич, Варна. Идеите и планът на Вашето тържество ги осъществяваме с професионалният ми екип.Ние можем да реагираме за кратко време на Вашите идеи и желания.

Ние, заедно даваме всичко от себе си за да превърнем Вашият празник в неповторим.
Всяка сватба или парти за нас не е работа, а е едно красиво изживяване, макар ,че я приемаме толкова сериозно и отговорно, колкото и Вие. Нашите вазимоотношения  с Вас ще се базират на много от ценностите , които обуславят добрият брак- доверие, почтеност и уважение.

На първата ни среща ще се запознаем и Вие ще ни помогнете да научите повече за Вашият вкус, стил  и желания. И след това ще се впуснем в едно невероятно приключение - подготовката на Вашето тържество.

Ние ще работим за Вас според Вашия бюджет-ще разпределим бюджета Ви така, че да вземете разумни решения и да получите най добрата услуга за най ниска цена.

 
 БЛАГОДАРЕНИЕ НА УНИКАЛНИТЕ НИ ОТНОШЕНИЯ С ДОСТАВЧИЦИ, НИЕ ПОЛУЧАВАМЕ СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, КОИТО ПРЕДАВАМЕ НА ВАС КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН -ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛУГИ НА НАЙ-НИСКА ЦЕНА, В СЪОТВЕТСТВИЕ НА ВАШИТЕ НУЖДИ.
  
НИЕ ЩЕ СПЕСТИМ ВАШЕТО ЦЕННО ВРЕМЕ И ПАРИ В РАМКИТЕ НА ВАШИЯТ БЮДЖЕТ.

МНОГО СЕ РАДВАМЕ , КОГАТО ВИЕ САМИ ИМАТЕ ИДЕИ, САМИ ИЗРАБОТВАТЕ ВАШИТЕ ДЕКОРИ И ЗАЕДНО ОСЪЩЕСТВЯВАМЕ ВАШАТА КРАСИВА ПРИКАЗКА.

ОЧАКВАМЕ ВИ!